Duurzame mobiliteit

Cargo Vélo

 

Onder het motto allesopdevelo voorziet Cargo Vélo – de allround fietskoerierdienst van Gent – in de logistieke ondersteuning van het Fair Festival.

Op de stand vind je een korte schets van het parcours van Cargo Vélo tot nu toe en worden een aantal samenwerkingen en (nieuwe) diensten in de kijker gezet.

www.cargovelo.be

 

Cyclart-sticker-final (2)

 

Cyclart is een nieuwe “niet zo doorsnee” fietsenwinkel in Wondelgem en tevens de thuishaven van tal van fietsen voor verhuur: promofietsen, taxifietsen, riksja’s, ijsfietsen, retro-bakfietsen, etc. Cyclart ontpopt zich ook als de echte expert inzake cargobikes: fietsen voor het transport van goederen en kinderen. Die expertise wordt aangescherpt door een nauwe samenwerking met de fietskoerierdienst Cargo Vélo.

www.cyclart.be

 

PARTAGO_logo_579x742

Partago is de nieuwe Gentse elektrische autodeelcoöperatie. Via de smartphone bieden ze jou toegang tot onze elektrische auto’s. Kom eens proefrijden aan hun stand!

www.partago.coop

Autopia Lijkt autodelen je wel wat?
Ben je op zoek naar andere potentiële autodelers, of naar iemand in jouw buurt die al
een deelwagen heeft?

Vraag alle info en uitleg aan deze stand.
www.autodelen.net

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>