Foods en drinks

 

logo LVEB met since 1992-page-001

 Heerlijk smullen aan deze foodtruck met warme burgers.

www.lavieestbelle.be

LHEbanner

 Zoals gewoonlijk kan je heerlijk smullen van Tino’s high quality, natural and plant-based cuisine. Jam jam jam

www.vivavega.be

le van rouge optie 1

Vanuit vintage citroênbus serveren we Loumiburger (Gentse halloumi, artisanaal broodje van sociale bakker, gegrilde groenten, verse sausen). Selectie van (h)eerlijke partners. Eco verpakkingen en service met een glimlach.

www.levanrouge.com

foodstorms

Ontdek de heerlijke plant-based cuisine van Foodstorms. Heerlijk bordjes met dito ecogerecht.

www.foodstorms.be

logo 2014

Avalon is een duurzaam vegetarisch restaurant in hartje Gent. Op Fair Festival verwennen ze je met portobelloburgers en Thaïse curry.

www.restaurantavalon.be

 koek en zopie

Koffie met een vleugje retro. Laat je verwennen met unieke koffiecocktails. Oo voor de wat straffere koffie, thee of choco ben je op de juiste plek! Alles is op vraag ook met soja-of havermelk verkrijgbaar. En dat allemaal 99% biologisch en vegan-friendly!

www.koekenzopie.be

 

Lokaal

Lokaal is een van de eerste theebars in Gent waar ze ook lokaal en gezond voedsel serveren. op Fair Festival verkopen ze vanuit de container op het dokterras vegetarisch en veganistisch lekkers.

www.facebook.com/LokaalGent

 

eva-logo

Eva VZW biedt plantaardige proevertjes aan. Je kan op hun stand verschillende kookboeken kopen en je kan er terecht voor verschillende EVA publicaties.

www.evavzw.be

 Fairwine

Fairwine & finefoods & biodrinks biedt de bezoekers proevertjes van (h)eerlijke biologische wijnen , sappen en delicatessen.

Als groothandelaar en distributeur verdeelt Fairwine terroirwijnen BIRK berkensappen, Biosabor, tomatensappen en heerlijke pesto’s van La Selva in natuurwinkels, delicatessezaken , de horeca en aan traiteurs.

Voor de particulier verzorgt fairwine elk seizoen een proeverspakket biologische wijnen die je kan bestellen via de website en/of via mail.

www.fairwine.be

loa tropical coffee

Loa Tropical Coffee verkoopt duurzame, eerlijke en verantwoorde koffie.

www.loatropicalcoffee.be

Back .Logo School Ayurveda

Lies Ameeuw komt je graag wat meer vertellen over haar School van Ayurveda. Ayurveda wordt vaak omschreven als een geneeskundige systeem maar het is veel meer dan dat. Ayurveda gaat om een levensstijl, bewustzijn, zelfontwikkeling, gelukkig worden. Bij Lies kan je terecht voor boeken en  biokruiden.

www.lies-ameeuw.com

 Ohne

Ohne, de eerste verpakkingsloze winkel in Gent, laat jullie graag kennismaken met hun winkel.

www.ohne.be

 

 

oxfam-groen

Met hun groene bestelwagen komen de enthousiaste medewerkers van de wereldwinkel regio Gent jullie hun producten voorstellen.

Het belangrijkste doel van Oxfam-Wereldwinkels is het onrecht in de huidige handelsrelaties bekendmaken bij het brede publiek want handel is een krachtige hefboom voor duurzame ontwikkeling.

www.oxfamwereldwinkels.be

Een tuin vol beukennootjes en enkele oude geschriften waren de aanleiding om enkele jaren geleden te starten om zelf olie te produceren. Begonnen als een experiment, een aantal mislukkingen later & contact met een top-chef…meer was er niet nodig om de basis te leggen van de huidige activiteiten van Migino.

Migino bereidt smaakvolle noten- en zaadoliën rijk aan aroma’s, op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en een uniek productieproces.

www.migino.be

elmac

Deze webshop komt met zijn caravan, ingericht als showroom, om jullie te laten kennismaken met hun ecoproducten. Ze bieden onder andere duurzame keukenspulletjes aan, verzorgingsproducten voor groot en klein, reinigingsproducten voor het huis, bamboe producten, sfeerlicht op zonne-energie, fairtrademutsen,..

www.elmac.be

http://www.1000voices.be/wp-peace/wp-content/uploads/2014/04/1000Voices-partners-steunend-biofresh.png

Deze groothandel die als missie heeft een kwalitatief, compleet & gevarieerd aanbod aan duurzame voedingswaren te kunnen voorleggen aan hun klanten, natuurvoedings- en biowinkels & out-of-home.

Op Fair Festival komen ze hun fair indonesische SUNRIA rijstsoorten in de kijker zetten en de SUNRIA ARENGA sugar. Ze laten je proeven en nemen je mee in het verhaal achter het product.

www.biofresh.be

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>