Natuurlijke kledij en cosmetica

 

cime

 

Laat je veroveren door de natuurlijke huidverzorging van Cime skincare die je eerlijk mooier maakt.

www.cime-skincare.com

en&-01

Ben je op zoek naar schoenen die én hip én duurzaam zijn? En eco én fabulous? Bij EN& shop je met een gerust hart want EN& verkoopt uitsluitend veganistische schoenen waarvoor geen dierlijke materialen zijn gebruikt. Wat dan wel? Kurk bijvoorbeeld en eco-suède van gerecyclede PET-flessen.

Bij EN& vind je niet alleen hippe pumps, ballerina’s en laarzen, maar ook mooie herenschoenen. De  webwinkel verkoopt o.a. schoenen van Beyond Skin en NAE Vegan. Stylish schoenen, die gemaakt worden op een manier die vriendelijk is voor mens, dier en onze kostbare planeet.

Er is geen pinautomaat op Fair Festival, dus breng cash geld mee zodat je zeker jouw droomschoenen kan kopen!

www.en-enn.nl

Klein SpookTanteRosa_logo_281013

Bij Klein Spook en tante Rosa kunnen jullie terecht met al jullie vragen over herbruikbare luiers en wasbaar maandverband. Ze geven jullie graag gespecialiseerde uitleg over hun uitgebreid assortiment.

www.kleinspook.be
www.tanterosa.be

essentiel de marcelle 2

Natuurlijke verzorging en lifestyle: producten met een verhaal, die jou én de wereld rondom jou mooier maken!

www.lessentieldemarcelle.be

Georgette

Biologische & ecologische stoffen en naaigaren. Voor de bewuste naaister die kwaliteit boven kwantiteit kiest én oog heeft voor moderne prints. Dat alles wat ze verdelen ook zacht is voor het milieu is mooi meegenomen.

Neem alvast een kijkje op hun webshop!

www.georgette.be

https://www.lanouk.be/wp01/wp-content/uploads/2015/03/lanouk_banner_transparant_90high4-min.png

Lanouk verkoopt natuurlijke verzorgingsproducten. Met hun assortiment richten ze zich op het ‘groene gezin’. Ze hebben natuurlijke verzorgingsproducten voor baby’s, tieners, vrouwen en mannen met allergische of normale huid. De producten zijn o.a. gebaseerd op aloe vera, chiuri boter, avocado, duindoornolie, kokosolie, rozenolie etc.

De producten zijn vrij van chemicaliën, petrochemische derivaten, dierlijke resten, parabenen en aluminium.
Neem alvast een kijkje op hun webshop.

www.lanouk.be

 elmac

Deze webshop komt met zijn caravan, ingericht als showroom, om jullie te laten kennismaken met hun ecoproducten. Ze bieden onder andere verzorgingsproducten aan voor groot en klein, reinigingsproducten voor het huis, bamboe producten, sfeerlicht op zonne-energie, fairtrademutsen,..

www.elmac.be

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>